top of page

Over Happy Tails

20230811_152813_edited.jpg

Laten we pootjes schudden

Mijn naam is Mirjam Nagtegaal, ik ben 27 jaar oud en ik ben gediplomeerd trimster en eigenaresse van Happy Tails. Hierboven ben ik te zien met mijn eigen hond: Maya. Zij komt ook regelmatig gezellig met mij mee naar de trimsalon.

 

Ik heb 3 jaar geleden mijn trimdiploma gehaald bij een erkende trimopleiding. Sinds mijn opleiding heb ik als zzp'er een tafel gehuurd bij een andere trimsalon, en sinds één jaar heb ik mijn eigen trimsalon.

Ik heb een grote passie voor dieren, en specifiek voor honden. Voordat ik het trimmen van honden als vak had ontdekt, heb ik bij meerdere hondenuitlaatservices en bij een hondenpension gewerkt. Kortom, werken met honden is iets wat ik met heel veel plezier doe.

Sinds ik honden trim ben ik er ook achter gekomen dat ik het heel leuk vind om met honden te werken met gedragsproblemen. Het is zo mooi om een hond na iedere trimbeurt te zien groeien en over de tijd heen helemaal op te zien bloeien. 

Daarnaast vind ik het ook leuk om stagiaires op te leiden en mensen kennis te laten maken met wat het zijn van een trimster eigenlijk inhoudt.

bottom of page