top of page

DIENSTEN VAN HAPPY TAILS

Wat kan ik voor u doen?

IMG-20240208-WA0019.jpg
IMG-20240208-WA0015.jpg
IMG-20240208-WA0017.jpg

Trimbeurt

Zijn de haren van uw hond weer te lang? Dan zorg ik ervoor dat uw hond er weer op en top uit ziet. 

Bij mij in de salon wordt uw hond lekker gewassen, de nagels geknipt en de vacht wordt op de juiste manier weer in model gebracht.

Tussenbeurt

Is uw hond nog niet aan een complete trimbeurt toe maar wilt u uw hond wel laten bijwerken? Daarvoor kan ik uw hond ook een tussenbeurt geven waarin ik uw hond was en de nagels en vacht van uw hond bijwerk zodat uw vriendelijke viervoeter er weer tegenaan kan!

Puppytrim

Heeft u een puppy? Dan is het verstandig om uw puppy zo snel mogelijk te laten wennen aan de trimsalon. Binnen de puppytrim maakt uw hond alvast kennis met het föhnen, wassen en alle geluiden, geuren en handelingen die bij een trimbeurt komen kijken. Voor uw hond zorgt dit ervoor dat de trimsalon geen spannende plek meer is, maar iets heel normaals.

Heeft u vragen over onze diensten, de trimsalon of onze prijzen?

U kunt mij bereiken voor vragen zowel via de telefoon, email als via het online formulier.

Omdat iedere hond anders is en dus ook vraagt om een andere omgang en/of vachtverzorging is het niet mogelijk om prijzen voor trimbeurten op de website te weergeven. Wel geef ik u graag een prijsindicatie als u contact met mij opneemt, zodat u ook weet waar u aan toe bent.

Naast de bovenstaande diensten kunt u ook bij ons terecht om bijvoorbeeld alleen de nagels van uw hond te laten knippen.

bottom of page